Nostalgisch Sixties Seventies Weekend op Center Parcs Limburgse PeelNostalgisch Sixties Seventies Weekend op Center Parcs Limburgse Peel
Back Back Nieuws

Nostalgisch Sixties Seventies Weekend op Center Parcs Limburgse Peel

07 mei 2019

Op 13, 14 en 15 september zal het eerste Sixties Seventies Weekend plaatsvinden op Center Parcs Limburgse Peel. Dit zorgeloze weekend gaat down memory lane naar de jaren zestig en zeventig.

Live muziek

Tijdens het weekend zullen topbands van eigen bodem twee avonden live muziek verzorgen. Op vrijdagavond staan MyBrainbox en Woodstock Tribute Band op het programma. MyBrainbox is bekend van nummers als 'Down Man', 'Dark Rose' en 'Woman's Gone'. Jan Akkerman, in 1973 uitgeroepen tot beste gitarist van de wereld stond aan de basis van deze legendarische band. In de huidige samenstelling worden 'gouwe oude' tijden herleeft en zal popzanger Bert Heerink de zang voor zijn rekening nemen. Woodstock Tribute Band toert al jaren door Nederland om de Woodstock sfeer weer naar boven te halen. Tijdens deze avond mag muziek van Santana, Janis Joplin en Crosby Stills Nash & Young niet ontbreken.

BOTS en Flavium nemen de zaterdagavond voor hun rekening. In de jaren zeventig was BOTS één van de meest geliefde Nederlandse bands. Zij werden bij het grote publiek voornamelijk bekend met het nummer 'Zeven dagen lang'. Vijftig jaar geleden, in 1969 werd de band Flavium opgericht en scoorde klassieke hits als 'Nightlife en 'Nobody knows you when you're down and out'. Flavium wordt in de Nederlandse Popencyclopedie dan ook terecht 'Nederlands meest consistente band' genoemd.

Muziekquiz en fotografie workshop

Overdag staat Center Parcs Limburgse Peel met een muziekquiz en een fotografie workshop ook in het teken van de sixties en seventies. Tijdens de muziekquiz wordt er beroep gedaan op oren en ogen. Met vragen als van welke band is dit fragment? En wie staat er op de foto? Het motto bij de quiz, meedoen is belangrijker dan winnen en gezelligheid staat voorop. 

Om dit zorgeloze weekend goed vast te leggen kan er deelgenomen worden aan de fotografie workshop. Deze workshop geeft praktische tips om beter foto's te kunnen maken en tegenvallende resultaten in het vervolg te voorkomen.

Ideaal voor families

Naast de live muziek avonden en workshops is er op Center Parcs Limburgse Peel genoeg te doen voor de rest van het gezelschap. Denk hierbij aan zwemmen in de Aqua Mundo, een potje bowlen of met de (klein)kinderen genieten van het entertainment. Daarmee is dit nostalgische weekend geschikt voor de hele familie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!