Back Back Nieuws

Nominatie Misset Award voor inauguratie Pioneering Spirit door Maitre Frederic

24 november 2015
Het grootste offshore werkschip ter wereld werd gedoopt met een overweldigende ceremonie voor ruim vierduizend gasten. Voor de hospitality en catering van het event tekende de high end cateraar Maitre Frederic uit Berkel en Rodenrijs. Een belangrijke reden voor Misset Horeca om directeur Fred Abel te nomineren voor de award ‘beste party/event cateraar van Nederland’. Voor de driedaagse inauguratie van het schip Pioneering Spirit was Maitre Frederic mede verantwoordelijk voor de totaalbeleving, inclusief styling en decoratie. De uitreiking van de Misset Catering Awards vindt plaats in Naarden op donderdag 26 november 2015.

Groots
Voor de inauguratie van het reusachtige offshore werkschip Pioneering Spirit werden alle registers geopend. Maitre Frederic werkte samen met topspelers uit de evenementenwereld om een ervaring neer te zetten met de kernwoorden uniek, overweldigend, groots en onvergetelijk. Ruim vierduizend gasten werden ontvangen midden op het water van de Alexiahaven, in een 6000m2 drijvend tentpaviljoen op de Tweede Maasvlakte in Rotterdam. In het thema The Heart of the Matter liet Maitre Frederic onder andere een speciaal servies ontwikkelen, werden een sushibar en een Argentijns restaurant ingericht en leverden meterslange lopende banden verse gerechtjes aan de gasten. De uitstraling van het tentpaviljoen: een drijvend 5 sterren hotel. In totaal serveerde Maitre Frederic ruim 30.000 walking dinner bordjes, bereid door een team van veertig topchefs. Een militaire operatie die van menu tot menu werd geregisseerd en van opbouw tot afbouw 3 maanden in beslag heeft genomen.

Misset Catering Awards
De genomineerden van de gerenommeerde Misset Catering Awards kenmerken zich door innovatie en inspiratie, door het net even anders te doen dan anderen en door te excelleren in hun vak. Voor iedere categorie selecteert de jury drie personen of concepten. Andere genomineerden in de categorie ‘beste party/event cateraar van Nederland’ zijn Sem de Vries (Hutten Event Catering) en Tobias Overgoor (Famous Flavours). De uitreiking van de Misset Catering Awards vindt plaats op donderdag 26 november op Golfbaan Naarderbos te Naarden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!