Back Back Achter de schermen

Nieuwe opzet netwerkbijeenkomst blijkt schot in de roos

03 september 2013

Als antwoord op de klassieke  – vaak uitgeholde – vormen van kennisoverdracht en bedrijfspresentaties zijn de Partners en het Genootschap voor Eventmanagers een nieuwe weg ingeslagen. Kennismaken, contacten leggen door elkaar te inspireren en inspiratie op te doen, bleek de sleutel tot succes.

Inspiratiefestival
Afgelopen donderdag heeft deze geheel nieuwe opzet tot enthousiaste reacties geleid in evenementenlocatie Watergoed! in Valburg, waar inspiratiefestival INSPIRE 2013 op het progamma stond. Met de voeten en teenslippers in het gras, op het strand en op de plas konden ruim 250 eventmanagers naar 19 inspirerende workshops en lezingen van onder meer Peter Faber, Dress for Succes, Alp d’Huzes en Wipneus en Pim.

Een aantal reacties van partners en aanwezigen:

Barbara Kalksma, Sr. Account Manager bij De Boer
“Het is de kracht van een sterke club om gezamenlijk een mooi netwerk uit te nodigen, en dat is gelukt.”

Bart Smulders, directeur MOVE
“INSPIRE 2013 is met lef en vol overtuiging neergezet.”

Jouke van Dijk, directeur Omnivents en Watergoed
“Toen het woord ‘festival’ ter sprake kwam was het voor ons het sein om onze locatie Watergoed! aan te bieden voor dit evenement.”

Leon Kruitwagen, directeur Genootschap voor Eventmanagers
“We zijn hier niet om te verkopen maar om elkaar te inspireren, dat is het uiteindelijke doel. Juist de teenslippers halen dan ook de haast uit het moment. Tijdens INSPIRE 2013 stapt iedereen even in een andere wereld.”

Pascale de Wijs, directeur Likewise
“Het verplichte ‘niet-netwerken’ zorgde voor een prettige sfeer, waardoor men uiteindelijk alsnog aan het netwerken was. Ook waren de workshops interessant en met zorg en aandacht uitgekozen. Chapeau!”

Preferred Suppliers
Directeur Leon Kruitwagen van het Genootschap voor Eventmanagers dankt alle Preferred Suppliers voor het mogelijk maken van deze enerverende en energiek dag: 7Beaufort; Amsterdam Rai; Assemblee Sprekersbureau; BCD Travel; Het Boekingsburo.nl; De Boer; Double Tree by Hilton; Landgoed Duin & Kruidberg; Easyway; EventAssist; Heuvelman; Grand Hotel Huis ter Duin; NS Hispeed; IML; Omnivents; Parthen; Photonic; Protocolbureau; Stage Venues; van der Linde Catering; Van der Maarel; Verwiel & Wijngaard.

Bekijk hier alle foto’s van INSPIRE2013 »

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!