Back Back Nieuws

Nieuwe locatie schittert aan de rand van A’dam: De Koning Party & Events

20 oktober 2010

De Koning Party & Events heeft gisteren op feestelijke wijze haar deuren officieel geopend op de Isolatorweg 29 in Amsterdam.

 [afbeelding niet meer beschikbaar]

Eyecatcher
Na een korte uitleg en introductie namen de twee eigenaren, Anoir Tichtti en Prem Ratchasing hun genodigden mee in een visuele presentatie. In deze film kwamen mensen uit de branche aan het woord, van Verhaaf Partycatering, Focus Show Equipments en Gastheer Reinier Catering. Dit zijn tevens de vaste toeleveranciers van deze nieuwe locatie die als eyecatcher aan de rand van Amsterdam gevestigd is.

Warm en welkom
Verhaaf Catering verzorgde tijdens de officiële openingsdag de culinaire hapjes en verraste de gasten onder andere met krab, coquillies en kreeftensoep. De aankleding die door Bloem Bloem was verzorgd creëerde een warm decor met veel allure waarin de genodigden op informele wijze kennis konden maken met deze nieuwe evenementenlocatie.

 [afbeelding niet meer beschikbaar]

Over De Koning Party & Events
De Koning Party & Events is een unieke locatie binnen de ring van Amsterdam met een Koninklijke uitstraling en heeft mogelijkheden voor events van 50 tot 800 gasten. De klassiek-moderne inrichting in combinatie met de indeling van de ruimtes bieden talloze mogelijkheden voor zakelijke evenementen. Er is voldoende (bijna gratis) parkeerruimte op het eigen terrein en in de omgeving van het pand.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 
Eigenaren Prem Ratchasing en Anoir Tichtti

Foto's: ikzoekeenfotograaf.nl/photocom.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!