Nieuw Special Magazine - Locaties: er kan zoveel wélNieuw Special Magazine - Locaties: er kan zoveel wél
Back Back Nieuws

Nieuw Special Magazine - Locaties: er kan zoveel wél

01 juli 2020

Ontmoeten met een afstand van 1,5 meter een uitdaging? Zeker! Maar ongezellig? Zeker niet! De afgelopen maanden heeft de evenementenbranche zich van haar meest creatieve kant laten zien – dit keer niet omdat ze dat nu eenmaal in het DNA zit, maar omdat de maatregelen erom vroegen. Inmiddels zijn de locaties die zich presenteren in het nieuwe Special Magazine – hét online inspiratiemagazine over businessevents van High Profile Events - er glansrijk in geslaagd om ook met die afstand een waardevol evenement te kunnen organiseren. Ze zijn terug, en misschien wel creatiever dan ooit!

Het tijdelijke abnormaal

Het waren spannende maanden waarin menig locatie zich flink achter de oren moet hebben gekrabd: ‘Hoe nu verder?’ Minder gasten, extra hygiënemaatregelen en dan die 1,5 meter afstand. Het nieuwe normaal? Liever het tijdelijke abnormaal! Ontmoeten met afstand is eigenlijk precies het tegenovergestelde van wat ze gewend zijn.

Probleem? Werkbare oplossing!

Maar een evenementenlocatie zou geen evenementenlocatie zijn als elk probleem niet direct zou worden omgebogen tot een werkbare oplossing. In het geval van de tien locaties die zich vol trots presenteren in dit magazine zijn het niet zomaar oplossingen, ze hebben zichzelf volledig opnieuw uitgevonden. De deuren staan weer wagenwijd open om dátgene te doen wat ze liefste doen: gasten LIVE ontmoeten en ontvangen!

Maar liefst tien evenementenlocaties presenteren zich opnieuw en laten zien op welke manier zij hun gasten ontvangen in deze tijdelijke, abnormale periode. Heb jij het nieuwe Special Magazine al geopend? Je leest hem hier!

Vind jij nou dat jij ook een plekje in een van onze Special Magazines verdient? Meer informatie via info@events.nl 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!