Nieuw ruimteavontuur voor André KuipersNieuw ruimteavontuur voor André Kuipers
Back Back Nieuws

Nieuw ruimteavontuur voor André Kuipers

14 november 2017

Nog voordat André Kuipers dit weekend met drie uitverkochte shows van de eerste editie van SpaceXperience-LIVE in de Ziggo Dome stond, kon producent LiveLane al met trots aankondigen dat André Kuipers volgend jaar een nieuwe ruimtereis gaat maken. In 2018 is het spectaculaire ruimtespektakel, met André Kuipers opnieuw in het middelpunt, op 3 november te zien onder de titel SpaceXperience 2018 - into the future LIVE.

Dit weekend gaf André Kuipers drie shows in een stampvol Ziggo Dome. Voor één dag verandert de Ziggo Dome in een levensecht lanceerplatform voor een reis naar een heelal vol sterren, planeten én vliegende objecten. De kaartverkoop voor deze eerste editie ging zo snel dat een vervolg niet uit kon blijven. 

André Kuipers: 'SpaceXperience-LIVE voelt voor mij als een compleet nieuwe missie naar de ruimte. De voorbereidingen in het afgelopen jaar waren heel spannend. Met een groot team van experts werken we naar de lancering toe van een ultieme space experience die zaterdag plaatsvindt. Het spektakel hebben we nog voor de boeg, maar het wordt zo bijzonder dat ik me nu al verheug op onze samenwerking voor een volgend avontuur: een toekomstige reis door het heelal. Wat zit eraan te komen? Reizen naar Mars en verder! Het zijn onze next steps in de ruimte.'

SpaceXperience-LIVE

De Ziggo Dome in Amsterdam transformeert op 3 november 2018 wederom in een universum vol sterren, planeten en vliegende objecten, maar dit keer met the future als nieuw thema van het spectaculaire ruimteavontuur. SpaceXperience 2018 - into the future LIVE geeft het publiek de kans om te ervaren hoe het voelt om een astronaut te zijn, een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen en een kijkje in de toekomst te nemen. Met behulp van de allernieuwste special-effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende show met André Kuipers in het middelpunt. In 2018 komt de toekomst wel heel dichtbij.

Fotocredit > Bart Heemskerk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!