Back Back Nieuws

Nieuw bedrijfspand én website voor Custom Event

18 september 2015
'Het gaat goed met ons', geeft decor- en standbouwer Custom Event uit Wormerveer aan. Het bedrijf verhuisde per 1 mei naar een groter pand aan de Kikkertweg en realiseerde de afgelopen tijd diverse nieuwe projecten, waaronder het ING eiland bij Sail Amsterdam en Shell Eco Marathon. Bij dit succes hoort ook een nieuwe website. Op de site, die sinds 15 september online staat, wordt veel aandacht besteed aan het assortiment dat Custom Event te huur heeft.

Verhuur designmeubilair
In 2011 is er gestart met de verhuur van design meubilair en is de naam ook veranderd in Custom Event. 'Die keuze blijkt zeker achteraf gezien een juiste te zijn', stelt het bedrijf. 'Ondanks dat Custom Event nog steeds volop actief is op het gebied van decor, stand- en interieurbouw, is de vraag naar huurartikelen enorm gegroeid.' Het meubilair wordt niet alleen in Nederland en Italië ingekocht, maar wordt ook in de eigen werkplaats gemaakt.

Persoonlijk contact
Door een toenemende vraag is het huuraanbod van Custom Event steeds verder uitgebreid. Om klanten een beter inzicht te geven in de vele mogelijkheden is er een nieuwe site gelanceerd. Toch blijft Jasper van der Waaij, directeur van Custom Event, persoonlijk contact en advies essentieel vinden voor een goede serviceverlening. 'Artikelen kunnen online worden geselecteerd, hierna zal een medewerker van Custom Event altijd contact opnemen met de klant om hem te adviseren en afspraken te maken over de gewenste levertijd en huurtijd.'

Met de nieuwe site hoopt Custom Event bedrijven rechtstreeks, maar ook reclame- en evenementen-bureaus en weddingplanners nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Het blijft overigens altijd mogelijk om het verkoopteam rechtstreeks te bellen.

Nieuwe locatie
Door de groei heeft Custom Event ook noodgedwongen moeten verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Kikkertweg 32 - 34 in Wormerveer. Met de verhuizing was het mogelijk het verkoopteam uit te breiden. En nog belangrijker alles zit nu onder één dak: verhuurassortiment, werkplaats, showroom, expeditie en kantoor. Doordat Wormerveer centraal gelegen ligt in Nederland, kan het werkgebied van Nederland en Benelux goed bediend kan worden.

Nieuwe projecten
Ook op het gebied van decor-, stand- interieurbouw heeft Custom Event niet stil gezeten. In opdracht van BrandBase werd het ING eiland bij Sail Amsterdam en Shell Eco Marathon gerealiseerd. Maar ook diverse events voor Moët Hennessy en de Fashion Week nam Custom Event voor haar rekening.

Open dag
Ter viering van de nieuwe site en het nieuwe onderkomen zal Custom Event binnenkort open dag houden waarvoor alle klanten, relaties, leveranciers en geïnteresseerden persoonlijk zullen worden uitgenodigd.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website customevent.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!