Back Back Nieuws

Niet één, maar twee nieuwe Concept & Eventmanagers voor Eventive

01 december 2015
Eventive Eventmarketing heeft zijn team met twee nieuwe Concept & Eventmanagers uitgebreid. Per 1 november 2015 zijn Chantal David Richard (28) en Shanita Doerga (30) aan de slag bij het evenementenbureau in Amsterdam. Beiden gaan zich bezighouden met alle facetten van eventmarketing voor diverse opdrachtgevers. Dat betekent passende concepten bedenken en deze vertalen naar bijzondere events, acties en campagnes. Chantal en Shanita managen de evenementen en richten zich daarbij op het creëren van ‘return on event’. 

Chantal
Voordat Chantal bij Eventive aan de slag ging, was ze onder meer intercedent bij Tempo-Team en junior eventmanager bij TIG Sports. 'Ik was toe aan een volgende stap, vooral in de richting van mijn passies: marketing en events organiseren. Eventive is wat dat betreft een perfecte match. Ik kan mijn creativiteit hier elke dag wel ergens in kwijt', zegt Chantal. 

Shanita
Shanita komt van Harley-Davidson, waar ze de rol van Marketing & Event Coördinator bekleedde. Ook deed ze veel ervaring op in het vak van productieleider en opnameleider bij Cottaar TV Producties en TVBV. 'Het is voor mij belangrijk dat ik werk bij een organisatie waarin ik geloof. Als ik daarbij ook nog eens mijn kwaliteiten optimaal kan benutten in een branche die ik leuk vind, is het plaatje wat mij betreft compleet. Toen de kans zich voordeed om bij een groeiend bedrijf als Eventive te komen werken, kon ik die dan ook niet laten lopen. Ik heb veel energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan in een bovendien zeer prettige en open werkomgeving', zegt Shanita.

Groei
'Uiteraard zijn we zeer blij om ons team met maar liefst twee nieuwe toppers te hebben versterkt. Om onze groei ook in 2016 te kunnen opvangen, was dit een belangrijke stap. Beide dames nemen de nodige ervaring mee op het gebied van marketingcommunicatiegedreven eventconcepten. We hebben er alle vertrouwen in dat we met de hulp van Chantal en Shanita flink kunnen doorgroeien – in Nederland en in België', zegt Mariëlle van der Zouwen, Managing Director. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!