Back Back Nieuws

Namibië als MICE-bestemming?

07 november 2011
Zo'n honderd mice-professionals, reisagenten en touroperators kregen afgelopen week tijdens Network Namibia 2011 voorgeschoteld wat het Afrikaanse land allemaal te bieden heeft. Voor mice-reizen een zeer interessante en bijzondere bestemming, zo bleek.


Contact leggen met lokale partners uit Namibië

Tijdens het evenement, gehouden in de sfeervolle Koepelkerk van het Renaissance Hotel in Amsterdam, kregen de deelnemers uitgebreid de mogelijkheid contact te leggen met lokale partners uit Namibië. Middels speeddate sessies, een open beursvloer en een uitgebreid diner werden de aanwezigen bijgepraat over de mogelijkheden die Namibië biedt. Ook was er een speciale sessie voor mice-organisatoren.

Talloze mogelijkheden
Volgens Matthias Lemcke, marketingmanager Europe bij het Namibia Tourism Board, ontwikkelt Namibië zich de laatste jaren enorm als mice-bestemming. 'Professionele DMC's organiseren steeds meer incentives, variërend van events in luxe kampementen in de woestijn tot wellness experiences in de bush. Veel incentives zijn ook te combineren met bezoeken aan de lokale wildlife en inheemse dorpen.'

Beter bereikbaar
Namibie is zowel per auto als per trein of vliegtuig goed te bereizen. 'Ons binnenlandse netwerk breidt steeds verder uit. Daarnaast vervangen we onze vloot door grotere regionale vliegtuigen, zodat meer plek is om groepen te vervoeren', zegt Tanja Geissel van Air Namibia.

 

Foto: allovertours.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!