Back Back Achter de schermen

Met m’n kop op High Profile

26 oktober 2006

Een week of wat geleden vroeg High Profile mij een zwart wit foto te mailen om bij mijn weblogprofiel te plaatsen. Nu hebben wij bij aRTi Producties ons allemaal laten karikaturiseren en dus stuurde ik als vanzelfsprekend een plaatje van mijn getekende alter ego in. Dat is immers de manier waarop wij ons zelf naar buiten toe presenteren.

Nu kreeg ik enkele minuten later een e-mail terug met het verzoek een ‘echte’ foto te sturen. Mijn antwoord daarop was dat ik er echt zo uitzag. Maar dat werd helaas niet geloofd. Ook mijn argumenten dat de tekening toch ook in zwart wit was en prima binnen de huisstijl van de weblogprofielen paste werd rigoureus van tafel geveegd. Het webloggen was een serieuze bezigheid en men wilde geen precedent scheppen. Voor dat men het wist zou er een wirwar van gekleurde plaatjes, favoriete auto’s of gespierde alter ego’s op het weblog kunnen ontstaan. En dat paste niet binnen het platvorm. We kregen zelfs geen rekest op onze smeekbedes, waarin wij aangaven dat er toch echt ruimte geboden moest worden aan onze creatieve uitspatting. Zeker binnen de eventsector zouden wij toch niet in een strak keurslijf gedwongen moeten worden. Hoe zouden we anders de wijde wereld er van kunnen overtuigen dat ze toch echt bij ons event bureaus moesten zijn voor originele spetterende belevenissen. Maar het bleef een keihard nee!

Gelukkig heb ik toch nog een maasje in het net gevonden, dus hieronder het portret dat ik zo graag bij mijn profiel geplaatst wilde hebben.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!