Meer boekingen met de SALES ON SUCCES trainingMeer boekingen met de SALES ON SUCCES training
Back Back Nieuws

Meer boekingen met de SALES ON SUCCES training

06 februari 2023

De aanvragen stromen binnen bij vergader- en eventlocaties en het maken en opvolgen van de offertes kost tijd. Vaak worden offertes niet omgezet in definitieve boekingen. Kwalitatief sterke en persoonlijke verkoopgesprekken leiden tot meer definitieve boekingen en verhogen het werkplezier van reserveringsmedewerkers. In deze toegepaste training krijgen de deelnemers aan de hand van de SUCCES verkoopmethode concrete tips & tools om hier direct succesvoller in te zijn. 

Met deze methode zet je de (wensen van de) aanvrager centraal, voelt hij/zij zich gehoord en weet je precies wat ze zoeken, zodat je de offerte maakt waar ze niet meer omheen kunnen. Klinkt logisch toch? ‘En toch gebeurt het te weinig’, aldus Vera de Haan, Sales Specialist. ‘Vaak wordt er puur vanuit de locatie gedacht bij het aanbieden van de services, waardoor er offertes verstuurd worden die niet aansluiten bij waar de boeker echt mee geholpen is. Het is mijn missie om vraag en aanbod in onze branche beter bij elkaar aan te laten sluiten. Tijdens de training word je uitgedaagd om jouw boekers écht te leren kennen en je te verplaatsen in hun situatie. Pas dan weet je goed hoe je hen met jouw aanbod en services kunt helpen.’ 

Werkwijze

We werken altijd met een kleine groep van 4-6 deelnemers, waardoor er veel aandacht is voor persoonlijke groei. Met ongeveer 1 uur voorbereidingstijd wordt de dagtraining vooraf afgestemd op ieders eigen (werk)situatie. Twee weken na de training wordt er individueel een Teams call ingepland om ieders ontwikkeling en vragen te bespreken. Gedurende de trainingsperiode kunnen alle vragen ook via Whatsapp gesteld worden om zeker te weten dat alles uit de training gehaald wordt. Want een training volgen is de eerste stap: gedrag veranderen en daarmee het geleerde toepassen is de belangrijke tweede stap. Pas dan heb je SUCCES! 

Data en locatie

De eerstvolgende trainingen vinden plaats bij Carlton President in Utrecht op maandag 17 april en maandag 12 juni 2023.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!