A lot of Happinez tijdens eerste dag festivalA lot of Happinez tijdens eerste dag festival
Back Back Nieuws

A lot of Happinez tijdens eerste festivaldag

15 september 2017

Happinez magazine organiseert op 15, 16 en 17 september voor de vierde keer Europa's grootste festival voor gelukzoekers: Happinez festival. Het festival is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar betekenis, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en geluk. De eerste festival dag is een daverend succes.

Eveline Helmink, hoofdredacteur Happinez: 'Jong, oud, man, vrouw – de bezoekers van het Happinez Festival vormen een bonte mix. Het is overweldigend te zien hoe breed publiek Happinez bereikt, en hoe breed het thema geluk dus leeft in Nederland. En ook daarbuiten: ik sprak vandaag met minstens tien nationaliteiten. Happiness is universal. De 62 sprekers die we hebben uitgenodigd, zijn écht onder de indruk van de openminded manier waarop in Nederland wordt omgegaan met persoonlijke groei. Ik kijk uit naar morgen!' Happinez festival verwacht dit weekend bijna 10.000 festival bezoekers te ontvangen. Er worden nog enkele kaarten aan de deur verkocht.

Programma zaterdag

Op zaterdag 16 september, traditioneel de drukbezochtste dag van het Festival, staan er weer bijzondere gebeurtenissen op het programma. Een vooruitblik;

  • Elizabeth Lesser, soulmate van Oprah Winfrey, zal spreken op het Festival. In Amerika geldt Elizabeth Lesser als een van de meest invloedrijke vrouwen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
  • Mede-oprichter van The School of Life, cultuurcriticus en filosoof Roman Krznaric, zal de platgeslagen oneliner Carpe Diem nieuw leven inblazen. Volgens hem is het de sleutel tot grote verandering in de wereld.
  • De boeddhistische monnik Haemin Sunim, zal de bezoekers inspireren om rustpunten te vinden in het moderne leven. Hij schreef de bestseller 'Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt'. Je kunt hem ook volgen op Twitter, waar hij inmiddels net zo veel volgers heeft als Madonna.

Fotografie: Emma Peijnenburg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!