Line-up laatste editie ‘A Day at the Park’ bekendLine-up laatste editie ‘A Day at the Park’ bekend
Back Back Nieuws

Line-up laatste editie ‘A Day at the Park’ bekend

19 mei 2017

Deze zomer vindt de 10e en laatste editie plaats van A Day at the Park. Met als thema 'Het Beste van 10 jaar ADATP' gaat op zaterdag 15 juli het boutique-festival nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Vijf podia vol oudgedienden (en enkele nieuwkomers) vertegenwoordigen het geluid van een decennium dansen, sjansen, zwieren en zweven.

Park Stage

In de dj-booth van de 'Park Stage' (het hoofdpodium op het grote veld) nemen dit slotjaar plaats: house legende Erick Morillo (USA), dj-duo Housequake (Roog & Erick E), Benny Rodrigues, Kraak & Smaak Soundsystem en 'Mister Dance Department' Dennis Ruyer. Stuk voor stuk artiesten die de afgelopen 10 jaar van bijzonder belang zijn geweest voor A Day at the Park. Tip: met name de slotshow aan het einde van de dag belooft een spektakel te worden.

Under the Radar

Het Radarterrein van het Amsterdamse Bos doet traditiegetrouw dienst als techhouse-area 'Under the Radar'. Ook hier louter lievelingsdeejays in de line-up die voorgaande edities imponeerden: Tensnake (DE), Michel de Hey, Man With No Shadow en Luuk van Dijk. De Duitse Gabriel Ananda doet bovendien een back2back-set met Arjuna Schiks, die al sinds 2010 furore maakt op ADATP.

Dimitri & Friends
Nadat Dimitri in 2012 het Bos aan flarden speelde, werd in 2014 zijn 30-jarig jubileum gevierd met een verrassingsfeest op A Day at the Park. Surprise! Returning the favor, komt hij dit jaar de jubileumeditie van A Day at the Park op stelten zetten met zijn eigen area: 'Dimitri & Friends'. Parkvrienden die hij daarvoor optrommelt zijn techno-autoriteit Steve Rachmad, chef extraordinaire Melon en three-deck-deejay Deetron uit Zwitserland.

Kris Kross Amsterdam x Desperados

Ook de jongens van Kris Kross Amsterdam zijn terug en hosten een eigen podium. Met live-optredens van de Amerikaanse rapper Coolio, R&B-zanger Brace en hardstyle rapper Jebroer wordt er behoorlijk stevig uitgepakt. Het peloton dj-acts dat voor deze gelegenheid uitrukt bestaat uit: Kevin-D, Ome Kev, Raywell, Rico South, Sanka Soundsystem en Sunny, aangevoerd door MC Ron Simpson. Bezoekers kunnen rekenen op een eclectische mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house in deze feesttent van formaat.

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha geeft op geheel eigen wijze glans aan de Final Edition van A Day at the Park. In de Balinese Buddha to Buddha area, al jaren een vaste waarde op het festival, wordt op 15 juli de 20ste verjaardag van het sieradenmerk gevierd. Buddha-ambassadeurs La Fuente, Brian S, Victor Coral, Donaes, Johnny Leoni, Yax.X en MC Gee zorgen voor muzikaal vuurwerk tijdens dit jubileumfeest.

Deze zomer vindt de 10e en laatste editie plaats van A Day at the Park. Met als thema ‘Het Beste van 10 jaar ADATP’ gaat op zaterdag 15 juli het boutique-festival nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Vijf podia vol oudgedienden (en enkele nieuwkomers) vertegenwoordigen het geluid van een decennium dansen, sjansen, zwieren en zweven. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!