Back Back Locaties

Liggen, zitten of staan in de brainstormzalen van Chateauform’

15 augustus 2011

Middenin een Normandisch bos ligt de Châteauform'-locatie Etangs de Saint Aubin. Hier eert de Boullezaal de herinnering aan de beroemde meubelmaker van Louis XIV. De ruimte is ontworpen om de verbeelding de vrije loop te laten gaan en om iedereen het gevoel te geven dat hij kan doen en laten waar hij zin in heeft; in een kring, zittend, staand, liggend, in het auditorium of in een klaslokaal, met een grote of met een kleine groep. Opdrachtgevers kunnen spelen met de vele mogelijkheden die deze zaal geeft om nieuwe dimensies aan vergaderingen toe te voegen. 

Gedachtewisselingen zullen stromen
'Aan alles is gedacht om aan de wensen tegemoet te komen: de zachte textuur van de grond, het kleurenpalet, de mooie lichtinval en de gedempte akoestiek zorgen ervoor dat ideeën en gedachtewisselingen gaan stromen,' vertelt Inge Kroonenberg van Châteauform'. 'Vanzelfsprekend zijn alle technische hulpmiddelen aanwezig om onderwerpen te presenteren en te verlevendigen. Zo kunnen deelnemers op de rondom aangebrachte schermen op alle mogelijke manieren de presentaties volgen.' 


Ideeën op de muren schrijven in ChâteauformCity Monceau Rio

De ideale locatie voor een kortdurende meeting in het hart van Parijs en een groene omgeving. Het daglicht, het uitzonderlijke meubilair. Er is een zaal zonder stoelen en tafels, een vierkante ruimte met grote gekleurde kussens waar de deelnemers zich op installeren zoals ze wensen: liggend, zittend, op de rug, op de buik… ieder vindt zijn eigen manier om na te denken. De brainstorm sessie kan in alle vrijheid beginnen en laat de ideeën maar komen, ze kunnen direct overal op de muur geschreven worden!

Contact
Wil jij een inspirerende brainstormsessie in Les Etangs de Saint Aubin of Châteauform’ City Monceau Rio uitproberen? Dan kun je contact opnemen met Inge Kroonenberg via ikroonenberg@chateauform.com of de website raadplegen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!