Back Back Nieuws

Libéma lanceert locatiemagazine en locatiezoeker

22 juni 2016
Libéma zegt voor organisatoren van een evenement, van bedrijfsfeest tot congres en van beurs tot muziekevenement, altijd een passende locatie te hebben. Om het gemakkelijker te maken de juiste locatie te vinden, is er nu het Locatiemagazine en de locatiezoeker op de vernieuwde website.

Organiseren bij Libéma 
Met 11 beurzen- en evenementenlocaties verspreid door Nederland is Libéma een van de grootste leisureconcerns van Nederland. Volgens Cuno Groenewoud (Libéma Beurzen & Evenementen) bieden de website, locatiezoeker en het Locatiemagazine veel gemak voor de organisator: ‘Allereerst is er de nieuwe website, waarbij meteen opvalt dat het puur zakelijke karakter van voorheen heeft plaatsgemaakt voor gebruikersgemak en het snel kunnen vinden van de accommodatie die het beste past bij de wens van de organisator.
Daarnaast ziet de organisator met de slimme locatiezoeker in een paar klikken dat hij voor alle typen evenementen bij Libéma terecht kan: van teambuilding tot sportevenement en van vakbeurs tot festival.’

Locatiemagazine
Het Locatiemagazine biedt een compleet overzicht met de belangrijkste informatie en beelden van de locaties. Daarnaast biedt het 64-pagina tellende magazine ook veel inspiratie die organisatoren op ideeën brengt voor hun volgende evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!