Back Back Nieuws

Libéma en Art & Antiques Fair bundelen krachten

24 januari 2015
De 49e editie van de Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch is van 19 tot en met 27 april weer in Autotron Rosmalen. Na jarenlang alleen gefaciliteerd te hebben, stapt Libéma nu ook als inhoudelijk samenwerkingspartner in het populaire evenement. De overeenkomst met Stichting Art & Antiques Fair werd 23 januari bekrachtigd.

Synergie
Jan Blijenberg, divisiedirecteur Beurzen & Evenementen van Libéma, spreekt van een belangrijk besluit: ‘Door onze krachten te bundelen kunnen we er een nog mooier evenement van maken. De synergie die ontstaat door deze intensieve samenwerking en de wisselwerking met alle deelnemers stijgt boven alles uit. Dat gegeven moeten we nog verder benutten. Achterliggende gedachte is dan ook om het voortbestaan van de Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch tot in lengte van jaren te waarborgen.’

Uitbouwen
‘Dat er aan een dergelijk evenement behoefte is in Nederland hebben de succesvolle edities van de afgelopen jaren wel bewezen. Bezoekers komen vanuit heel Nederland maar ook uit het buitenland naar Rosmalen. We timmeren dus niet alleen nationaal maar ook internationaal aan de weg. Dat succes willen we verder uitbouwen,’ vertelt Robert van Overdijk namens de directie Autotron/Brabanthallen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!