Back Back Nieuws

Les Misérables in première

22 april 2008
‘De Musical der Musicals’ Les Misérables ging afgelopen zondag in première in het nieuwe Luxor Theater, waar de musical exclusief te zien zal zijn. Een nieuwe generatie musicaltalent waaronder René van Kooten, Céline Purcell, Jamai Loman, Nurlaila Karim en Carlo Boszhard ontving na afloop een staande ovatie van het publiek. Les Misérables is pas voor de tweede keer in de theatergeschiedenis in Nederland te zien.

In deze nieuwe Nederlandstalige versie van het origineel geeft een geheel nieuwe generatie musicalsterren acte de présence. De cast van Les Misérables bestaat uit 37 personen, onder wie René van Kooten, Wim van den Driessche, Jamai Loman, Suzan Seegers, Céline Purcell, Nurlaila Karim, Freek Bartels, Marjolein Algera en Carlo Boszhard. Als primeur wordt er in deze productie voor het eerst met nieuwe muzikale arrangementen gewerkt, die na Nederland in alle Les Misérables-producties over de hele wereld gebruikt gaan worden.

Rond Les Misérables zijn voor de zakelijke markt diverse Frans getinte groepsarrangementen ontwikkeld. Hiertoe is Joop van den Ende Theaterarrangementen een unieke samenwerking aangegaan. Zo kan men een complete Soirée Française beleven aan de Maas. Bij het All Inclusive Dinerarrangement Mont Martre geniet men o.a. van een driegangen diner uit de traditionele Franse keuken, de beste plaatsen en een exclusief aandenken aan de avond. Of wat te denken van een avond Bourgondisch Tafelen om collega's beter te leren kennen? Er zijn diverse in- en aanvullingen mogelijk. De culinaire invulling van de arrangementen wordt verzorgd door inpandig restaurant en huiscateraar ‘Leipzig’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!