Back Back Nieuws

Leer in één ochtend effectief online reclame maken voor je event

24 februari 2016
Samira Salman van het bedrijf Social and more organiseert 3 ochtendsessies voor eventmanagers die willen leren hoe ze effectief online marketing kunnen inzetten om hun evenementen te promoten.

Doeltreffende promoting
Elke sessie heeft een eigen thema en gaat in op social media, bloggen en het maken van een contentplanning. Het idee is ontstaan omdat veel eventmanagers naast het organiseren van een evenement ook moeten zorgen voor de promotie en de aanmeldingen stimuleren. 'Eventmanagers zijn al ontzettend druk, met deze sessies wil ik ze in een ochtend laten zien hoe ze zonder al te veel tijd en budget uit te geven toch effectiever kunnen zijn met de promotie', vertelt Salman.

Online buzz
Er worden veel evenementen georganiseerd en de concurrentie wordt steeds groter. 'Het is juist daarom belangrijk dat je ruim van te voren al een online buzz creërt,  zorgt dat mensen over je gaan praten en echt gaan uitkijken om naar je evenement te komen. De aanmeldingen haal je eenvoudiger binnen als je laat zien wat de toegevoegde waarde van het evenement is', vervolgt Salman.

De sessies vinden plaats op 23 maart, 20 april en 25 mei in Breukelen. Kijk voor meer informatie op socialandmore.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!