Laserforum geeft feestlijk en inhoudelijk tintje aan Nationale Distributiedag Laserforum geeft feestlijk en inhoudelijk tintje aan Nationale Distributiedag
Back Back Nieuws

Laserforum geeft feestelijk en inhoudelijk tintje aan Nationale Distributiedag

08 december 2017

De dertigste editie van de Nationale Distributiedag werd feestelijk gevierd. In Schouwburg Venray verzamelden zich op woensdag 29 november ruim 250 logistiek-georiënteerde genodigden die in aanraking kwamen met een actueel thema: 'Van ren je rot naar E-Commerce; de volgende zetten in online handel'.

Dit bijzondere evenement startte met een regionaal programma waarbij diverse bedrijven in de regio Venlo bezocht werden. Bij terugkomst gaven inspirerende sprekers zoals Christine Boland, Jeroen Dekker van Active Ants en Huub Zijlstra van PostNL hun visie op de ontwikkelingen in e-commerce. Ook sprak Remco Buurman, Directeur van het Holland International Distribution Council (NDL/HIDC) over de doelstelling van de actieve promotievereniging, het samenbrengen van organisaties én gerichte logistieke stromen naar Nederland te halen.

Lasershow geeft extra lading

Het 30-jarig jubileum van het NDD was een mooie gelegenheid om het merk te laden, loyaliteit te honoreren en de bezoekers mee te nemen naar het ontstaan van deze vooruitstrevende organisatie. In samenwerking met Laserforum uit Venlo werd er een lasershow gecreëerd waarbij het verleden, heden en de toekomst in een 7-minuten-dekkend verhaal werden verwerkt onder begeleiding van een prachtig muziekstuk én een bekende voice-over artiest. Als crème de la crème aanschouwde men een krachtpatser van beamshow. Na afloop van een memorabele show was er voldoende gelegenheid om te netwerken in een sfeervolle foyer én werd de dag afgesloten met een overheerlijk walking dinner.

Feestelijk en inhoudelijk tintje

Remco Buurman, algemeen directeur NDL/HIDC: 'We zijn meer dan tevreden met de lasershow die Laserforum voor ons heeft neergezet. We hebben op spectaculaire wijze kunnen vertellen over ons 30-jarig bestaan en over onze toekomstplannen. Het gaf precies het juiste feestelijke en toch inhoudelijke tintje dat we zochten. Ook onze gasten waren zeer te spreken over de show.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!