Back Back Locaties

King Kong Hostel: welke collega neemt de hangmat?

01 april 2014

De creatieve en bruisende Rotterdamse straat Witte de With mag zich sinds dit weekend gelukkig prijzen met het gloednieuwe King Kong Hostel. Dit nieuwe boutique hostel staat garant voor een unieke en comfortabele sleepover. Geen slaapplek is hetzelfde in het pand dat ooit een tattoo shop was, een thuishaven voor gokkers in het illegale casino en zelfs bordeelgasten verwelkomde. 

Mix van vintage en design
De gast van tegenwoordig kan verblijven in een bijzondere loft met uitzicht over de stad of in één van de (semi) privé kamers die zijn ingericht door verschillende kunstenaars en andere creatieven. De huiskamer is dé plek om te relaxen, met grappige gimmicks, grote tafels en goede catering. Overal in het pand vind je een mix van vintage en design: een inspirerende omgeving.

Officiële opening
De catering tijdens de officeële opening, afgelopen vrijdag, lag in handen van Makro: fijne wijnen, goede olijven, smeuïge kazen en verse noten. Ook het Japanse restaurant SUMO nam een gedeelte van de catering op zich door het leveren van schalen vol verse sushi. De gastdames en -heren leidden ondertussen iedereen (met name pers) rond door het drie verdiepingen tellende pand, terwijl een DJ voor de muzikale versnapering zorgde. En aan het einde van de avond vond er nog een fijne afsluiting plaats in kamer 105: silent disco time!

Ideale uitvalsbasis
King Kong Hostel is een unieke uitvalbasis voor kleine tot middelgrote groepen die de hippe Rotterdamse stad een bezoek willen brengen. Op de bovenste verdieping zijn meer dan 50 bedden beschikbaar: van stapelbedden, tot tweepersoons vides. 

Een bedrijfsuitje in de stad (denk aan de vele musea, galleries en workshop mogelijkheden), gevolgd door een fijne maaltijd en vervolgens overnachten in een locatie, gelegen in één van de meest bruisende straten van Rotterdam. Het is alleen even de vraag wie van de collega’s in de hangmat vertoeft en wie een stapelbed deelt… Fun gegarandeerd in ieder geval!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!