Back Back Nieuws

Kerstmarkt voor bedrijven in de Mariënhof Amersfoort

24 september 2015
Amersfoortse ondernemers hebben de handen ineen geslagen voor een kerstmarkt, bedoeld voor bedrijven en haar medewerkers. Van 14 tot en met 18 december kunnen medewerkers in de Mariënhof een eigen kerstpakket samenstellen met producten van lokale ondernemers. Daarnaast biedt de locatie bedrijven de mogelijkheid geheel op maat een kerstbijeenkomst te organiseren.

Voor werkgevers is de kerstmarkt een perfecte gelegenheid om medewerkers een cadeau te geven wat bij iedereen in de smaak valt. Medewerkers stellen zelf het kerstpakket samen onder het genot van een glas Cava en een amuse. Zo hoeven werkgevers zich niet druk te maken over de invulling van het pakket. Tenslotte maakt de bijzondere ambiance van de Mariënhof, die deze dagen omgetoverd is in kerstsferen, de kerstbeleving compleet.

Lokale ondernemers
Er is voor iedereen een waardevolle beloning te vinden. De kerstmarkt wordt gekenmerkt door een ruim productaanbod van lokale ondernemers; er is voor ieder wat wils. Zo staan ondernemers als Rivièra Maison, Sweet Sisters, Cook@Home, To Add To, Mercuur’s catering en events, bierwinkel Hop, Kaldi, Spellenpoort, Bruna en IPureConnection met een stand op de kerstmarkt.

Kerstbijeenkomst
In combinatie met de kerstmarkt is Mariënhof Amersfoort de ideale locatie om medewerkers een aansluitend feest, borrel of diner aan te bieden. De locatie is geschikt voor alle soorten evenementen tot maar liefst 700 personen. De kerstmarkt is een samenwerking tussen IPureConnection en Mariënhof Amersfoort.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!