Back Back Nieuws

Jury maakt selectie voor Hart & Ziel prijsvraag Mariënhof bekend

23 februari 2015
De jury van de Hart & Ziel prijsvraag van de Mariënhof heeft bekend gemaakt welke deelnemers geselecteerd zijn voor de volgende ronde. Deelnemers aan de prijsvraag maken kans om met hun creatieve horecaconcept een eigen plek te winnen in de Serre van de Mariënhof.

De jury was onder de indruk van de kwaliteit en variatie aan inzendingen. Concepten die doorgaan naar de volgende ronde zijn onder andere: Klooser van Stefanie van Pelt, Joyce Giesen en Nandi Steegman uit Amersfoort, PIM van Sabine en Silvana uit Amsterdam, De helden van Amersfoort van Daniël en Sabine van der Steen uit Utrecht, Café Mariënhof van Xander de Bas uit Achterveld en Stephanie Kuiper uit Utrecht, Buuf in de Serre van Carmen Visser en Cesare Bentvelzen uit Amersfoort, Koffie-, Wijn- en Amusebar van Eline Groenendijk uit Amersfoort, Proeverij GASTVRIJ033 van Wilma Huijskens, Maaike de Bruijn en Hanneke van Bezooijen uit Amersfoort en Café Grenzeloos van Izabel Kapteijn uit Amersfoort.

Finale op 1 mei 2015
De geselecteerde deelnemers gaan hun concept nu verder verdiepen en onder begeleiding een businessplan schrijven. Op basis daarvan kiest de jury drie genomineerden die tijdens de finale op 1 mei 2015 hun Hart & Ziel concept mogen pitchen voor jury en publiek. 
Het winnende concept zal worden gerealiseerd en de winnaar mag twee jaar lang kosteloos gebruik maken van de Serre en het bijbehorende terras.

Jury 
De jury van de Hart & Ziel prijs bestaat uit: Wim Wiersma (eigenaar W.O.W.-wines), Carla Schenk (PR-adviseur), Ivan Vierbergen (Allround accountant en adviseur), Arjan de Boer (Managing Partner Food Inspiration), Jesse Smits (Eigenaar Back to the brand), Bert van Wede (Directeur Leerbedrijven en bedrijfsmatige ontwikkeling bij MBO Amersfoort), Kim van Velzen (Social media strateeg) en pandbewaarders van de Mariënhof en tevens voorzitters van de jury, Pieter Aalbers en Adriaan Derksen.

Over de Mariënhof 
De Mariënhof heeft de prijs in het leven geroepen om enthousiaste ondernemers de kans te geven een vliegende start te maken én om de Serre een bijzondere bestemming te geven die past bij de waarden van de Mariënhof. Dit eeuwenoude klooster in het hart van Amersfoort is met haar rijke historie een uitzonderlijke vergader- en evenementenlocatie waar zakelijk en modern perfect samengaan. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!