Je tickets altijd bij de hand met de Tikkit appJe tickets altijd bij de hand met de Tikkit app
Back Back Nieuws

Je tickets altijd bij de hand met de Ticketstore app

07 november 2017

Een app met een functie die nog niet bestaat? Is dat mogelijk in de tijd waarin we overspoeld worden met mobiele apps? Ja, dat kan! Met de nieuwe Ticketstore app raak je nooit meer je tickets kwijt, deel je deze gemakkelijk met vrienden en geeft de app je inspiratie voor nieuwe events. Het tijdperk van tickets kwijtraken of uitprinten is nu voorbij. Geen zoektocht meer naar je tickets in je lange e-mail lijst. Niet meer wachten bij de ingang omdat je vrienden te laat zijn en nooit meer de start van een ticketverkoop missen. Voor het hele jaar jouw event tickets opslaan en voor elk event alle informatie in één handig overzicht terugvinden. Alle tickets in de app zijn beveiligd middels versleuteling en zijn alleen toegankelijk voor de gebruiker zelf.

Entertainment

Ticketstore is een dienstverlener die entertainment biedt en mensen wil prikkelen en inspireren met nieuwe evenementen. In Nederland is altijd iets te doen, het land bruist het gehele jaar door van de grote en kleine evenementen. Geef je voorkeuren aan in de app en ontvang op jouw gerichte aanbevelingen voor leuke evenementen.

Duurzaam

In Nederland ligt het papierverbruik per persoon per jaar tussen de 80 en 160 kilo. 86% van alle Nederlanders is in het bezit van een smartphone. Dit biedt kansen voor bedrijven die groener willen ondernemen en in willen spelen op de behoefte van de gebruiker om makkelijker en sneller gegevens bij de hand te hebben. Ticketstore wil de kilo's papier graag terugdringen. Minder papier betekent minder afval, minder printers die aan de gang gehouden moeten worden, minder inktcassettes die weggegooid moeten worden en minder recyclage van elektronisch afval.

Over Ticketstore

Ticketstore is een initiatief van Abdullah Paykar (1988) en Daniëlle Boesjes (1989). Een hecht team van ondernemende professionals met een voorliefde voor technologie en design. Het doel van Ticketstore is de nummer één aanbieder worden van tickets opslaan & delen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!