Back Back Nieuws

Italië valt in de prijzen tijdens Telegraph Travel Awards 2011

30 november 2011
Italië is opnieuw gekozen tot ‘Favoriet Europees land’ door 23.000 Telegraph lezers. De prijsuitreiking voor de Daily & Sunday Telegraph Travel Awards 2011vond plaats in het St. Pancras Renaissance Hotel in Londen. Het Hotel Villa D'Este in Cernobbio aan het Comomeer is gekozen tot ‘Favoriete hotel wereldwijd’. Venetië is runner up als ‘Favoriete stad wereldwijd’ na New York.

 

Toscane

Met meer dan 115 natuurreservaten wordt Toscane vaak gezien als een van de mooiste delen van Italië. Naast de prachtige natuur staat Toscane ook bekend om zijnwijnen, zoals de Chianti en de Morellino di Scansano. Er zijn echter maar weinig mensen die weten dat Toscane naast wijn ook zo’n 30 bierbrouwerijen herbergt die stuk voor stuk een eigen bier produceren.

 

Newtours

Newtours is opgericht in 1979 door Giuseppe Lepri, een rasechte Italiaan met een grote passie voor gastvrijheid. Met bijna 33 jaar ervaring is Newtours een zeer ervaren DMC. Met het hoofdkantoor in Florence zitten zij midden in Toscane en middels hun lokale kantoren in Rome en Milaan opereren zij in heel Italië, inclusief Sicilië.

 

Vertegenwoordigd door travelmediate

Door eenpartnership met de Alessandro Rosso Group is Newtours een grote speler op de Italiaanse MICE markt en binnen de Benelux wordt Newtours vertegenwoordigd door travelmediate.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!