Back Back Nieuws

Industriële locatie De Broodfabriek heeft nieuwe verwarming

22 september 2015
In De Broodfabriek is deze zomer hard gewerkt aan een gloednieuw verwarmingssysteem. Het oude systeem uit de voormalige fabriek heeft plaats gemaakt voor een nieuw en stiller systeem, waarmee de locatie flink investeert in zijn positionering als evenement-, congres- en beurslocatie in de toekomst.

Luchtgordijnen
Naast de zalen zijn in de beurshal ook de laad- en losdeuren voorzien van luchtgordijnen. Hiermee zijn organisatoren ook in de wintermaanden verzekerd van een goed verwarmde hal bij aanvang van hun evenement of beurs. De werkzaamheden zijn gedaan door Kropman Installatietechniek, opgericht in 1934 en inmiddels behorend tot de top van de Nederlandse installatiebranche.

Broodfabriek
De Broodfabriek is een evenement-, congres- en beurslocatie in Rijswijk. De zalen zijn standaard voorzien van veel faciliteiten als av-middelen en modern meubilair. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid (eigen parkeerterreinen, garage en gratis parkeren in de directe omgeving) is uitstekend. Treinstation Rijswijk is op loopafstand en stoppen bus en tram direct voor de entree.

Foto: De Broodfabriek congreszaal
Fotografie: 
Clickshots

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!