Back Back Nieuws

Hurks Polo Championship 2013: relatiemarketing, netwerken én genieten van paardensport

02 oktober 2013
Wie een evenement organiseert, privé of zakelijk, doet dat niet zonder verwachtingen. Een professioneel organisatie- en evenementenbureau maakt die waar, maar het Eindhovense BYLEI zegt verder te gaan. Als ontwerper en producent van onder andere standconcepten, horeca formules, bedrijfsevenementen en privé feesten heeft het een helder doel. Het wil de verwachtingen van klanten met twintig procent overtreffen.

Showcases
Polominnend Nederland kent BYLEI als initiator en organisator van Pinkster Polo te Waalre en Hurks Polo Championship in Middelbeers (nabij Eindhoven). Het zijn showcases voor het bureau; grote, complexe evenementen die tot in de puntjes zijn verzorgd, van concept tot en met uitvoering. Zo’n vijfendertig bedrijven, landelijk maar ook internationaal, woonden het polospektakel bij en werden getrakteerd op prachtig samenspel tussen speler en paard. Waar de finale eerst beslist leek met 5,5 tegen 1, mondde uit in een meeslepende eindsprint door het Hurks Polo Team, dat bestond uit drie spelers van Brabantse bodem.

Reacties
Dat het evenement succesvol was blijkt over het aantal doorboekingen dat, slechts twee weken na datum, reeds heeft plaats gevonden. De reacties van opdrachtgevers waren overweldigend. ‘Het is een bijzondere en onderscheidende, geen alledaagse activiteit. In een exclusieve en sportieve omgeving kan men op een ongedwongen manier een bestaande relatie worden verdiept. Met elkaar de spannende en vaak spectaculaire matches volgend, glas in de hand of genietend van de exquise hapjes en gerechtjes. Het evenement biedt een verrassend nieuwe omgeving voor een ontspannen en informeel samenzijn. Een omgeving waar onze opdrachtgevers en hun relaties zich thuis voelen.‘

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!