Back Back Nieuws

Holymarket: Co-creatie van geïnspireerde mensen en bedrijven

13 januari 2016
G-eye styling & beleving en ZENevents organiseerden 13 december in De Stadstuin te Utrecht voor de eerste keer het evenement HolyMarket: een overdekte ‘feelgood’ markt met gepassioneerde, creatieve ondernemers.

Visie
Alle aanbieders kunnen zich creatief, inspirerend, kleinschalig, persoonlijk, innovatief, of gezond noemen. Een ander uitgangspunt is betaalbaarheid, zowel voor bezoekers als standhouders en het steunen van een goed doel. Bij deze eerste editie van HolyMarket brachten standhouders en bezoekers samen geld bijeen voor Stichting Make-A-Wish Nederland.

Eerste editie
De eerste editie van HolyMarket is een bijzondere co-creatie geworden van geïnspireerde mensen en bedrijven. De sfeervolle aankleding, de dj, de bar, de masseuse, de workshops en de bijzondere theeën en hapjes van de TeaLounge boden een mooie omlijsting van een ontspannen dagje kijken, kletsen, knutselen en kopen. Bezoekers konden naar huis met hun zelf-gesmede ring, een geurproduct, een prachtig gedicht, een opgezette vlinder, een handgemaakt sieraad, een unieke kerstdecoratie, vilt, kleding, houten speelgoed en nog veel meer.

Inzetbaar op festivals of bedrijfsevenementen
HolyMarket zal voortaan 4x per jaar georganiseerd worden, elk seizoen met een speciale invulling en steeds met persoonlijke verwennerijtjes voor lichaam en geest. HolyMarket is ook inzetbaar op festivals of bedrijfsevents, met passende deelnemers en styling.

Foto: Reflexx Reportages

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!