Back Back Nieuws

Hij Gelooft in Mij creëert extra beschikbaarheid voor de zakelijke markt

09 september 2013

Met ludieke actie tippen Joop van den Ende Theaterarrangementen en het DeLaMar bazen voor beste bedrijfsuitje


[afbeelding niet meer beschikbaar]

Beste Nederlandse musical ooit
De musical Hij Gelooft in Mij is een doorslaand succes in zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Niet voor niets is Hij Gelooft in Mij dan ook uitgeroepen tot de beste Nederlandse musical ooit. Om die reden heeft Joop van den Ende Theaterarrangementen samen met het DeLaMar besloten de voorstellingen tot en met december 2013 te verlengen.

Beschikbaarheid gecreëerd voor de zakelijke markt
Ondanks de grote vraag naar kaarten heeft Stage Entertainment meer beschikbaarheid voor de zakelijke markt gereserveerd. “We zien dat er met name veel interesse is in de diner- en borrelarrangementen in combinatie met de leuke extra’s die Joop van de Ende Theaterarrangementen en het DeLaMar Theater aanbieden,” vertelt Product Manager Marit Alders. 

De extra’s kunnen rondleidingen in het DeLaMar Theater zijn, workshops en (video)presentaties over de totstandkoming van de spraakmakende musical en de nauwe samenwerking met de familie Hazes. Maar ook een Hazes Quiz op de Amsterdamse grachten behoort tot de mogelijkheden.

Enkele reacties uit de markt:

Eco ketelservices BV – "Het traject verliep goed. Bij binnenkomst afgelopen zaterdag werden wij door onze toenmalige contactpersoon persoonlijk begroet. Erg attent!"

Copaco – "De samenwerking met Joop van den Ende Theaterarrangementen is professioneel, altijd goed en weinig zorgen."

Conclusion – "Prettig, toegankelijk, goed bereikbaar, servicegericht en je merkt dat je met een echt entertainmentburo te maken hebt."

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Fotocredits: Roy Beusker

Tip je baas-actie
“Met diverse acties willen we de zakelijke markt laten weten dat we van tevoren al ruimte hebben ‘gereserveerd’ voor groepen in de periode september-december. Juist dankzij de populariteit kunnen bedrijven denken dat de voorstellingen uitverkocht zijn, daarom willen wij bedrijven erop attenderen dat er nog beschikbaarheid is voor groepsarrangementen,” zo licht Alders toe.

De actie ‘Tip je Baas’ moet er onder meer voor zorgen dat het ideale musicalarrangement onder de aandacht wordt gebracht bij bedrijven. Medewerkers kunnen hun baas of evenementenmanager opgeven en vervolgens wordt hij of zij benaderd door Joop van den Ende Theaterarrangementen om samen een bijzonder bedrijfsevenement te beleven. En gaat het bedrijf dan ook uiteindelijk naar Hij Gelooft in Mij dan maakt het kans op een professionele karaokeset om op volgende bedrijfsfeesten in de onmiskenbare Hazes-sfeer te blijven. 

Bekijk hier de groepsarrangementen en de exclusieve mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zowel voor relatie- als personeelsevenementen is Hij Gelooft in Mij dit najaar namelijk de must-see!

En lees hier het verslag van de musical »

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!