Back Back Nieuws

High Tea én Dinnershow voor relaties Frank Wentink

16 juni 2009
Zaterdag 13 juni jl maakte Frank Wentink tijdens een exclusieve High Tea in Studio 21 bekend dat ‘Tarzan’ Ron Link per september 2009 de rol van Gino Emnes gaat overnemen in de Dinnershow of Dreams.

Wentink gaf aan heel blij te zijn met de terugkeer van Ron Link naar ‘zijn’ show en vertelde ook van Jeroen van der Boom en Hans Klok, die allebei ooit bij hem zijn begonnen, dat ze altijd graag weer terugkomen in Studio 21.' De Wentink familie werkt toch een beetje verslavend' aldus Frank.

 

Deze High Tea was bedoeld voor goede relaties van Wentink Events en de Zwaluwhoeve. Deze kregen naast alle mogelijkheden die Studio 21 biedt ook te zien hoe het achter de schermen werkt tijdens de Dinnershow. Choreograaf, kostuumontwerper en jurylid Marc Forno vertelde over de gang van zaken bij bv het Holland Show Ballet en gaf inzicht in het hele produktieproces van o.a. de hoeden en de pruiken.

 

Tussendoor werden optredens verzorgd door Esther Pierweijer, Nurlaila Karim en uiteraard Ron Link. Aansluitend kregen de gasten een uitgebreide backstagetour die ook langs alle decors en rekwisieten voerde van United Decor. Tevens was men vrij om vervolgens de Dinnershow of Dreams bij te wonen.

 

'Al met al een geslaagde en succesvolle relatiedag', volgens Frank Wentink.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!