Back Back Nieuws

High Profile bij première Armin Only

25 juli 2008
De introductie van de DVD Armin Only ging gepaard met snelheid, rook en een grote horde fans. De nummer 1 DJ van de wereld, Armin van Buuren, presenteerde in het Tuschinski Theater in Amsterdam een sneakpreview van zijn nieuwste DVD; Een terugblik op een geslaagd dance-event in Jaarbeurs Utrecht met een kijkje achter de schermen.
 

Snelheidsduivel Tom Coronel reed Armin van Buuren, met veel rook en kabaal, de Reguliersbreestraat in, waar platenlabel Armada, relaties en fans hen met open armen verwelkomden. 

 

Seat, hoofdsponsor van Armin van Buuren, was goed vertegenwoordigd. Niet alleen met de gele Seat die met burnouts het centrum inreed, maar ook met goodybags voor de genodigden en uitingen in de film.

 

Na de premierefilm bedankte Armin van Buuren alle medewerkers van Armada, Seat en Tom Coronel, waarna hij het startsein gaf om te feesten in de bar van het Tuschinski Theater. "Het is best leuk om samen met jullie in een theater te zitten, maar ik zie jullie toch liever op de dansvloer", aldus de bescheiden DJ.

 

 

 

   

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!