Back Back Nieuws

Haagse band De Règâhs opent Haags Sportgala

06 november 2014
De Haagse presentator Dennis Weening presenteert op maandag 26 januari 2015 het Haags Sportgala in het AFAS Circustheater te Scheveningen. De avond wordt geopend door de Haagse band De Règâhs die speciaal voor het evenement een op maat gemaakt lied schrijven.

Tijdens het Haags Sportgala worden niet alleen de vijf topsportprijzen uitgereikt aan de Haagse sportman, -vrouw, -ploeg, -coach en -talent van het jaar, maar tevens aan iedere Haagse sporter die binnen zijn tak van sport dit jaar minimaal Nederlands kampioen is geworden. Voorafgaand aan het gala vindt een VIP Diner plaats voor Haagse prominenten die samen met topsporters genieten van een hoogstaand driegangen diner. Na het gala wordt de avond afgesloten door coverband Session.

Huldiging breedtesport kampioenen en topsporters
Den Haag heeft het thema sport hoog op de agenda staan en werkt voortdurend aan het sportieve imago van de stad. In Den Haag wonen vele sportieve talenten die zich jaarlijks inzetten om de hoogste prestaties te bereiken. Om al deze sporters aan te moedigen zet de gemeente Den Haag haar Haagse sporters eenmaal per jaar in het zonnetje tijdens hét sportfeest van het jaar: het Haags Sportgala.

Fotograaf: Hessel Waalewijn

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!