Hét Coronaproof Drive Thru event voor deze zomer!Hét Coronaproof Drive Thru event voor deze zomer!
Back Back Nieuws

Hét Coronaproof Drive Thru event voor deze zomer!

19 maart 2021

2nice neemt je deze zomer mee op een reis naar je favoriete vakantiebestemming, veilig in eigen land. Baan je een weg in tropisch sferen. Geniet samen met jouw klanten van de feestelijke vakantie vibes of zet jouw medewerkers even in het welverdiende zonnetje! Een complete zomerse beleving geheel passend binnen de huidige coronamaatregelen.

Summer Drive Thru

Rij door een feestelijk versierde straat op eigen terrein in de Summer Drive Tru. Decoratief beklede poorten met palmbladeren, planten en heel veel vlaggetjes. Foodtrucks en chino-kleurige stretchtenten waar food & drinks uitgeserveerd worden tot in de auto. Palmbomen, parasols en cactussen, je komt het onderweg allemaal tegen. Een DJ zorgt voor de juiste sfeer met de meest zomerse en swingende beats van het moment. Het aantal uitgiftepunten en het aantal stops gaan in overleg, en eigenlijk is alles mogelijk! Denk ook aan het toevoegen van een uitstapmoment voor een presentatie en het plaatsen van statafels en meubilair als de regels het op dat moment toelaten.

Christmas Drive Thru

Deze winter lanceerde 2nice al de twee winteredities van het Drive Thru concept; de Christmas Drive Thru en de Nieuwjaars Drive Thru. Sneeuw, kerstbomen, lichtjes, herten en notenkrakers en nog veel meer gezelligheid. Het was een groot succes met veel positieve reacties. Het leuke aan dit concept is dat het op eigen (parkeer)terrein kan worden geplaatst en naar wens is samen te stellen. Wij kijken uit naar de zomer!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!