Back Back Nieuws

Grand Départ maakt Tour interessanter dan ooit voor de Nederlandse zakenwereld

02 juli 2015
Zakelijk Nederland trekt in grote getale naar de Grand Départ in Utrecht om een 'boost' te geven aan hun relatiemarketing. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het sportieve evenement met een blik op het wielerpeloton gecombineerd met netwerken of bijvoorbeeld productpresentaties. Maar liefst 8.000 wielrenliefhebbers wonen met een zakelijke doel de openingstijdrit van de Tour de France op zaterdag 4 juli in de Domstad bij. 

ATP Event Experts herkent onder deze zakelijke afnemers drie duidelijke doelgroepen; 
• Grote Nederlandse bedrijven die sportieve evenementen inzetten voor commerciële doeleinden
• Utrechtse bedrijven die hart hebben voor de stad en hun relaties betrekken bij het event
• Midden en klein bedrijven waar ondernemers een unieke kans zien om de band met hun relaties uit te bouwen.

Tourgekte
ATP Event Experts rekent de Tour de France naast de Olympische Spelen en het WK Voetbal tot één van de drie grootste commerciële sportevenementen van de wereld. Het vertrek in Nederland maakt het event interessanter dan ooit voor de Nederlandse zakenwereld. De Grand Départ vindt deze keer in Utrecht plaats met de start en finish aan het Jaarbeursplein. Een unieke plek. Landgenoot Tom Dumoulin is naast de Zwitser Cancellara en de Duitser Martin favoriet voor de zege in de eerste etappe. Als hem de eerste overwinning lukt dan heeft Nederland sinds Erik Breukink weer een gele trui drager. Al met al dus reden genoeg voor de stijgende 'tourgekte'.

Partnership Jaarbeurs
ATP Event Experts is officieel en exclusief verkooppartner van VIP-hospitality van de Grand Départ. De hospitality voor de Grand Départ wordt uitgevoerd door Jaarbeurs Utrecht over vijf verschillende zones door de stad. Klik hier voor een virtuele tour langs de verschillende zones.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!