goMICE organiseert Après-Ski event voor 600 medewerkers goMICE organiseert Après-Ski event voor 600 medewerkers
Back Back Nieuws

goMICE organiseert Après-Ski event voor 600 medewerkers

01 maart 2017

Een grote speler in de Olie & Gas industrie, wilde door middel van een spectaculair event een ‘kick-off’ geven aan hun programma ‘Road to success!’. Zij namen hiervoor contact op met goMICE. Zij hebben de expertise en ervaring voor het organiseren van meetings, incentive reizen, congressen en events voor grote groepen. 

Maar het organiseren van een event voor 600 medewerkers zorgt ook voor de nodige uitdagingen. Lees verder hoe zij dit event voor 600 medewerkers hebben georganiseerd. 

Een event voor 600 medewerkers organiseren

 Op vrijdag 3 februari 2017 moest het gebeuren. Het dak moest eraf gaan in Snowworld Zoetermeer. Het was pas rond half november 2016 dat goMICE de opdracht kreeg om dit event te mogen organiseren. Vanwege het redelijk korte tijdsbestek moest het gas er wel even flink op, zodat zij dit event tot in de puntjes konden regelen. 

De eerste prioriteit was een geschikte locatie te vinden. De locatie voor dit event moest geschikt zijn om enerzijds het officiële gedeelte goed vorm te kunnen geven maar ook het informele gedeelte, het feest erna, moest op dezelfde locatie plaats kunnen vinden. Dit feest was ook ter beloning voor de enorme inzet van alle medewerkers. 

Een Après-Ski event voor 600 medewerkers

 Het thema voor dit event werd: ‘Après-Ski’. Na een aantal inspecties op locaties met onze opdrachtgever, werd er voor Snowworld gekozen. De samenwerking met Snowworld werd fantastisch genoemd! Met Snowworld kon erg efficiënt gewerkt worden, wat erg prettig was gezien de tijdsdruk. Tot in de kleinste details is alles geregeld. Denk hierbij aan de reguliere onderdelen zoals techniek en food & beverages. Twee medewerkers van goMICE, de vaste contactpersonen voor deze relatie, waren ook aanwezig tijdens het hele event om alles in goede banen te leiden. Ook de branding was tot in de puntjes verzorgd. Welkomstvlaggen, langs de gehele oprijlaan, banners binnen en buiten en er was zelfs een branded auto voor de deur geplaatst. Iedereen kreeg een ‘glow in the dark’ polsbandje bij binnenkomst, zodat die met black-light later mooi mooi zou worden opgelicht. Daarnaast waren ze ook bedoeld als herkenning voor de beveiliging dat de juiste deelnemers in en uit liepen. 

Verkleedwedstrijd uitzetten zorgt voor geweldige foto’s

 Gezien het feit dat goMICE ook een verkleedwedstrijd had uitgezet, hadden de meesten zich thematisch uitgedost. De één zag er nog mooier uit dan de ander! De best geklede man en vrouw zouden later een reischeque t.w.v. €175,- overhandigd krijgen. Deze was door goMICE beschikbaar gesteld.

Al snel kon het officiële gedeelte van het event beginnen. De presentaties, vanuit diverse punten in de zaal, werden ondersteund door onder andere enorme LED schermen. Een hele mooie manier om iedereen te bereiken. Aan het einde van de presentaties werd het starsein voor het feest gegeven door middel van een enorm confetti-kanon! Het feest kon beginnen en de buffetten werden geopend. Via ongeveer 15 uitgifte punten, verdeeld over de gehele exclusief afgehuurde locatie, kon men allerlei gerechten en drankjes proberen.

Twee Nederlandse artiesten op het event

 Rond 21 uur was het tijd voor de eerste gast, namelijk Django Wagner. Luidkeels werd er mee gezongen en de polonaise werd in gezet. Om het feest nog een extra zetje te geven kwamen ook de artiesten ‘de gebroeders Co’ langs en openden uiteraard met: 'Ik heb een toet-toet-toeter..!'. Het dak ging er nogmaals af.

De deelnemers wilde nog niet naar huis, maar het einde van dit topfeest kwam dichterbij. Om in stijl af te sluiten en iedereen zonder honger naar huis te laten rijden werd er nog een kraampje geopend met een lekker broodje Unox.

Rond 00.30 uur waren de laatste gasten vertrokken en werd er afgesloten. goMICE heeft samen met de beveiligers en de medewerkers van Snowworld alles in goede banen kunnen leiden en hierdoor werd er teruggekeken op een fantastische avond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!