Back Back Nieuws

Golden Tulip opent nieuw hotel in Frankfurt en München

18 februari 2015
Louvre Hotels Group heeft afgelopen maand twee nieuwe vestigingen geopend in Duitsland, één in Frankfurt en één in München. In München is dit het eerste Tulip Inn. Door deze openingen telt Duitsland op dit moment 9 hotels van de merken Golden Tulip en Tulip Inn.

Tulip Inn Alp Style Dachau Munich Hotel
Het nieuwe 3-sterren Tulip Inn Alp Style Dachau Munich hotel ligt 35 minuten van het centrum van München. Het hotel heeft een ideale locatie, dankzij haar ligging dichtbij de A99 en A9, het internationale vliegveld van München en de afstand tot het centrum van de stad. Het hotel telt 120 kamers, allen voorzien van een LED televisie, een werkruimte en automatische rolluiken. Daarnaast is het hotel o.a. voorzien van een restaurant en bar, vergaderfaciliteiten, een fitness centrum en biedt gratis parkeermogelijkheden aan.

Tulip Inn Frankfurt Airport Hotel
Het nieuwe 3-sterren hotel in Frankfurt ligt tussen het internationale vliegveld en het financiële district van Frankfurt. Tulip Inn Frankfurt Airport Hotel beschikt o.a. over 87 kamers, een business center, een lounge bar en biedt gasten de mogelijkheid om hun auto te parkeren tijdens hun buitenlandse trip. Het hotel richt zich door haar ligging en faciliteiten voornamelijk op de zakelijke reiziger.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!