Back Back Nieuws

GigCafé in FifthNRE vol entertainment

11 november 2014
GigWorld organiseerde 04 november het jaarlijkse GigCafé. Met ieder jaar  een wisselende locatie was dit jaar iedereen in FifthtNRE in Eindhoven welkom. Een mooie mix van zo’n 90 gasten, muzikanten en belangstellenden waren naar FifthNRE gekomen.

Het Verwenkarretje 
Gastvrouw Kabora met haar Verwenkarretje –in nieuwe styling- verwelkomde de gasten op haar geheel eigen hilarische wijze. Zij nodigde iedereen uit om naar de naastgelegen gasfabriek te lopen om daar onze nieuw creation !Boom! te zien én ondergaan…

!Boom!
Een DJ & VJ show met een knallende drumster en spetterende ledwall. !BooM! kan als opening dienen, maar ook als avondvullend DJ/VJ concept. Optioneel geheel op maat gemaakt met foto’s, statements, rapper, etc. In ieder geval was iedereen na dit binnenkomertje goed wakker.

MadMen
Daarna beet het duo Dictus & van Son de spits af in FifthNRE, om het ook al weer nieuw GigWorld concept: MadMen te introduceren. Mad Men speelt zich af in een jazzy, feelgood & lounge achtige omgeving en in de basis hebben we een super cast: Johnny Rosenberg, Franklin Sax & The MadMen DJ. De avond start bij MadMen met heerlijke 50’s crooner muziek om op te bouwen naar een superswingende setting met volle dansvloer.

The Rosenbergs
‘Last but not least’ speelden The Rosenbergs hun onnavolgbare zigeuner Jazz. Dit trio waar Johnny Rosenberg ook deel van uit maakt, doet zeker niet onder voor een neven en is ook te combineren met een tape act van Johnny Rosenberg  of met het MadMen concept.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!