Back Back Nieuws

Gerard van der Kolk start España Fiesta Events BV

14 juni 2007
España Fiesta Events specialiseert zich in het verzorgen van evenementen in Spanje voor Nederlandse bedrijven. Dit alles onder leiding van Gerard van der Kolk.

 

España Fiesta Events is een initiatief van Gerard van der Kolk, de oprichter en voormalig eigenaar van de Vanderkolk Groep te Hilversum. Onder zijn leiding is dit bedrijf in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot één van Nederlands meest succesvolle artiesten- en evenementenbureaus. Talloze artiesten en bands werden door hem begeleid. Van der Kolk heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de evenementenbranche.

 

Honderden evenementen, zowel zakelijk als feestelijk, werden gerealiseerd. Hierdoor is een zeer ruime, brede en langdurige ervaring ontstaan met een keur van vertrouwde partners. Voor España Fiesta Events worden al deze kwaliteiten nu door hem gebundeld en gebruikt om in Spanje zijn nieuwe uitdaging aan te gaan.

Van der Kolk: “Hierdoor ontstaat een ongeëvenaarde uitgebalanceerde mix van reizen, cultuur, fun en entertainment. Wij staan garant voor zorgeloos genieten van vertrek tot thuiskomst.”

 

Natalie Schipper is per 1 mei in dienst getreden bij España Fiesta Events als event & productionmanager.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!