Back Back Nieuws

Formatie commercieel team van Grand Hotel Amrâth Kurhaus en Grand Hotel Amrâth Amsterdam

18 november 2014
De directie van de Amrâth Hotelgroep maakt bekend dat er voor haar vijfsterren hotels, Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Den Haag en Grand Hotel Amrâth Amsterdam een commercieel team is geformeerd onder leiding van de director of sales mevrouw Maud Vroom.

Het commerciële team bestaat uit mevrouw Maud Vroom (35), director of sales van beide hotels. Zij werkte eerder vier jaar samen met de heer Marcel Bosman voor Grand Hotel Amrâth Amsterdam, sinds de overname op 24 oktober jl. de general manager van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Maud was eerder 2 jaar sales manager van Amrâth Hotel Alkmaar en Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem en 2½ jaar national director of sales voor de Amrâth Groep.

Het team wordt aangevuld met mevrouw Steffie Fernandez (25), sales manager van Grand Hotel Amrâth Kurhaus en de heer Nick van Wezenburg (25) medewerker voor de E-commerce voor beide hotels. Vooralsnog is niet bekend wie de nieuwe general manager en sales manager worden van het Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Foto: v.l.n.r. Marcel Bosman, Maud Vroom, Steffie Fernandez en Nick van Wezenburg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!