Events Experience: op ontdekkingsreis door RotterdamEvents Experience: op ontdekkingsreis door Rotterdam
Back Back Nieuws

Events Experience: op ontdekkingsreis door Rotterdam

10 september 2019

High Profile Events gaat wederom op pad! Tijdens onze Events Experience toeren we op 14 november door Rotterdam op zoek naar inspirerende locaties en bijzondere eventleveranciers. Ben jij een meeting-, congres- en/of eventplanner? Dan ben je van harte welkom om met ons mee te gaan.

De Events Experience start op 14 november om 8.30 uur bij Centraal Station Rotterdam. Vanaf hier worden we een dag meegenomen op ontdekkingstocht langs meerdere partners. We gaan over land en water, dus denk aan passende comfortabele kleding. ± 18.30 uur eindigt de tour wederom bij het Centraal Station. Diegene die huiswaarts willen keren kunnen dit dan doen, maar we bieden ook de mogelijkheid tot overnachten en een passend avond programma.

Deelnemen

Deelname aan de Events Experience is kosteloos, maar... er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Wil je met ons mee? Stuur dan onder vermelding van Events Experience een e-mail met je contact- en bedrijfsgegevens naar info@events.nl

Vorige editie

De vorige Experience in regio Arnhem was een groot succes vol diversiteit, duurzaamheid en smaaksensaties. Lees hier het sfeerverslag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!