Back Back Nieuws

Eventmanagers leren in één ochtend hoe je met blogs een online buzz creëert

26 april 2016
Samira Salman van Social and more geeft 25 mei een ochtendsessie voor eventmanagers die willen leren hoe ze met blogs naamsbekendheid kunnen krijgen voor hun evenement. Tijdens de ochtendsessie leer je hoe je het bloggen ter promotie van een evenement goed aanpakt en daarmee onder de aandacht komt bij je doelgroep. Ook leer je hoe je externe bloggers inzet, zodat zij over jouw evenement gaan bloggen.

Promotie en aanmeldingen
Dit is de derde ochtendsessie die Samira organiseert over online communicatie. Het idee is ontstaan omdat veel eventmanagers naast het organiseren van een evenement ook moeten zorgen voor de promotie en de aanmeldingen stimuleren. ‘Eventmanagers zijn al ontzettend druk, met deze sessies wil ik ze in een ochtend laten zien hoe ze zonder al te veel tijd en budget uit te geven toch effectiever kunnen zijn met de promotie,’ vertelt Samira.

‘Er worden veel evenementen georganiseerd en de concurrentie wordt steeds groter. Het is juist daarom belangrijk dat je ruim van te voren al een online buzz creërt, zorgt dat mensen over je gaan praten en echt gaan uitkijken om naar je evenement te komen. De aanmeldingen haal je eenvoudiger binnen als je laat zien wat de toegevoegde waarde van het evenement is,’ vervolgt Salman. De eerste ochtendsessie vindt plaats op 25 mei in Slangevegt te Breukelen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!