Back Back Nieuws

Event Department coördineert bezoek Tom Cruise

01 juli 2007
Event Department werd afgelopen donderdag ingeschakeld door filmdistributeur Twentieth Century Fox om het vier uur durende bezoek van filmacteur Tom Cruise te coördineren.

 

Cruise bracht een bliksembezoek aan Nederland. Hij deed dit in zijn hoedanigheid als studiobaas van de filmstudio United Artists in het kader van de internationale filmbeurs Cinema Expo in de Rai.

 

Het coördineren was tussen alle betrokken partijen en de diverse losse eindjes aan elkaar te knopen. En daarbij ging het vooral om heel veel kleine details, want tijdens het strakke schema mocht uiteraard niets aan het toeval overgelaten worden.  

 

In het auditorium van de Rai gaf Tom Cruise een presentatie voor een Europees vakpubliek over nieuwe projecten van zijn filmstudio, waaronder Lion for Lambs waarin hijzelf, Robert Redford en Meryl Streep de hoofdrollen spelen.

 

Het was de eerste keer dat Cruise Nederland bezocht en hij nam uitgebreid de tijd om de in grote getale toegestroomde fans van handtekeningen te voorzien en op de foto te gaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!