Back Back Nieuws

Evenementenseizoen officieel gestart met Let’s Begin van Stage Venues

16 september 2010

Voor de derde achtereenvolgende keer claimt Stage Venues de aftrap van het evenementenseizoen met het netwerkevenement Let's Begin. Vanmorgen (vroeg!) vond het plaats in de Amsterdam Convention Factory met een aangename ontbijtsessie.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 

Kleurrijk
Het beloofde een 'kleurrijke' editie te worden, na een gemütliche picknick variant in 2008 en een back-to-basic thema in 2009. Kleurrijk was het zeker! Niet alleen letterlijk, met een rood-blauw-groen-gele loper, en een spectaculaire catering verzorgd door de BorrelFabriek, maar ook figuurlijk; het gezelschap kwam uit alle uithoeken van Nederland om al rond 08.00 uur acte de présènce te geven en vertegenwoordige zowel opdrachtgevers als bureaus.
 
Klaar voor 2010 / 2011?
Alex Keizer, directeur Stage Venues, nam na een wervelende energiesessie met Gijs Groeneveld (sprekerstip!) nog even het woord om e.e.a. uit te leggen; Stage Venues, Stage Events en Stage Theaterarrangementen vallen vanaf nu onder Stage Business. En Alex liet nog even weten dat Stage Business klaar is voor het evenementenseizoen 2010 / 2011. U ook?  

Bekijk hier direct de fotoreportage van Let's Begin 2010

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!