EMboost wordt officiële partner van Formule 1®-coureur EMboost wordt officiële partner van Formule 1®-coureur
Back Back Nieuws

EMboost wordt officiële partner van Formule 1®-coureur

22 maart 2018

Relatie- en eventmarketingbureau EMboost B.V. zal vanaf de start van het nieuwe Formule 1®-seizoen actief zijn als officiële travel- en eventpartner van Belgisch Formule 1®-coureur Stoffel Vandoorne. Vanuit deze rol zullen zij onder andere Meet&Greet-avonden gaan organiseren tijdens geselecteerde raceweekenden in 2018.

Over Stoffel Vandoorne

Stoffel Vandoorne begon zijn carrière in de autosport op zesjarige leeftijd en werd na een succesvolle periode in de kartsport in 2013 opgenomen in het McLaren Young Driver Programme. Na in 2015 kampioen te zijn geworden in opstapklasse GP2, viel hij tijdens het Formule 1®-seizoen 2016 tijdens de Grand Prix van Bahrein in voor de geblesseerde Fernando Alonso. Met een tiende finishplaats werd hij de eerste reservecoureur sinds 2007 die punten scoorde tijdens zijn debuutrace als invaller. Op 25 maart a.s. staat hij aan de start van de Grand Prix van Australië voor zijn tweede volledige jaar als officiële McLaren-coureur.

Over het partnerschap

Voor directeur/partner Wim Jansen is het partnerschap een logische stap: 'Vanwege onze online boekingsplatformen houden wij de groeiende populariteit van de Formule 1® al langere tijd in de gaten. Door ons als travel- en eventpartner te verbinden aan Stoffel Vandoorne creëren wij de mogelijkheid om zowel de zakelijke groepen als particuliere fans dichter bij de ‘onbereikbare’ coureurs te brengen.'

Op dit moment staan er onder voorbehoud Meet&Greet-avonden gepland voor de Grands Prix van Barcelona, Monza en Abu Dhabi. Meer informatie over de inhoud en verkooppunten is te vinden op emboost.nl/stoffelvandoorne.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!