Back Back Nieuws

Ellen van Ree uitgeschakeld in Beijing

25 augustus 2008

Onze Ellen, die afgelopen woensdag dolenthousiast de redactie van High Profile verliet om de laatste dagen van de Olympische Spelen mee te maken en verslag te doen van alle gebeurtenissen, is niet verder gekomen dan de garage van Beijing Airport.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

De ervaren en oh zo vrolijke Ellen keek ontzettend uit naar de Ping Pong finale, loempia’s en het ‘bloggen around the clock‘ op haar hotelkamer met haar spiksplinternieuwe flexibele blauwe toetsenbord.

Maar helaas… Ellen is naar Beijing gegaan om het te verslaan, maar Beijing heeft haar verslagen! Nog geen uur op het vliegveld en toen… ‘krak’… brak ze haar heup op een gladde ondergrond. Ik kan het niet helpen, maar het liedje van die smeerkaas reclame bijft in mijn hoofd zitten: ‘Gelukkig heeft ze nog altijd een goed lijf, dus een goed leven’.

Dat is namelijk echt de spirit die onze Ellen heeft; Dit dametje is niet stuk te krijgen! Zelfs als ze gedwongen in één van de 16 ziekenhuizen van Beijing is opgenomen, de verplegers geen woord Engels spreken en ze 8 keer om water moet vragen voordat ze het begrijpen (nadat ze haar drie keer naar het toilet helpen omdat ze denken dat ze dat bedoelt…).

Inmiddels heeft Ellen een kunstheup en heeft ze de laatste dagen rustig vanuit haar ziekenhuisbed naar de Olympische Spelen kunnen kijken op televisie. Ping Pong van dichtbij is het niet geworden, maar ze zal wel vol met andere verhalen zitten als ze volgende week terugvliegt naar ons veilige Schiphol! We wachten er met smart op…

Vanuit High Profile Uitgeverij: Sterkte Ellen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!