Back Back Achter de schermen

Een Giraffe winnen zit er dit jaar weer niet bij…

13 augustus 2009

Een giraffe staat voor je nek uitsteken en tóch op je poten blijven staan, nieuwsgierigheid en het kiezen van hét perfecte blaadje om op te peuzelen om de rest links te laten liggen.
In deze tijden moeten bureaus nog meer hun nek uitsteken, ook al is dit wankelend op de poten, om omzet binnen te halen en het brood op de planken te krijgen. Ze hebben de keuze niet meer om het perfecte blaadje te zoeken, maar moeten regelmatig pakken wat ze pakken kunnen om hun vak maar te kunnen blijven uitoefenen. 

Uiteraard is dat niet bij elk bureau het geval, zo heeft High Profile onlangs van zeer dichtbij ervaren. Één bedrijf heeft zich namelijk wederom vrijwillig gemeld om toch hun nek op bijzondere wijze voor ons uit te steken, in de rondte te doen draaien, in de knoop te leggen en toch er weer uit te halen. We hebben het hier over LiveLAB. 


Schreef Michel Buchner, Content Design & Creative Technology, in het maartnummer van ons magazine Events nog: “Volgend jaar wordt alles anders en zitten we als LiveLAB gewoon weer in de zaal bij de Gouden Giraffe Uitreiking 2010. We dragen het stokje over aan anderen. Tijd om plaats te maken voor een nieuwe partij met nieuwe ideeën”, vorige week kreeg Oscar Krechting van High Profile Uitgeverij op zijn vakantiebestemming het heuglijke telefoontje van Ad de Haan, Creative Director en op de foto hieronder, dat ze boordevol nieuwe ideeën zitten en de kans niet aan zich voorbij kunnen laten gaan om toch weer het stokje terug te pakken en op de regiestoel te gaan zitten tijdens de volgende Gouden Giraffe uitreiking. 

En waarom ook niet? De Gouden Giraffe organiseren geeft je de kans om zo groots uit te pakken, om je creativiteit zo op de loop te laten gaan en samen met de andere sponsorende leveranciers alles uit de kast te halen, dat je een evenement kan neerzetten die bij geen enkele andere opdrachtgever tot de mogelijkheden zou behoren. 

Twee kanjers!
Toch staan we versteld. Versteld van het lef van deze twee mannen, versteld van de enorme creativiteit, betrokkenheid en gedrevenheid. Versteld van het feit dat LiveLAB haar nek wederom in deze mate en in deze tijd wil uitsteken om de giraffe in hoogte te doen stijgen.  Zoals eerder al eens op dit weblog genoemd: een giraffewaardige partij die dit jaar de eigen kans op een Gouden Giraffe wederom laten schieten om de branche tijdens de uitreiking te overtuigen van hun kunnen. Gelukkig hebben wij ze tijdens de afterparty van de vorige editie al uitgebreid kunnen bedanken en onderscheiden met een Gouden Giraffe voor de beste Gouden Giraffe ooit (2008 en 2009). 

Ad, Michel en de rest van LiveLAB, onze dank en bewondering is groot. We kijken uit naar een bijzonder prettige samenwerking en leven weer toe naar het grote moment in maart 2010.

The dreamteam is back in action!

Angelique de Wit

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!