Back Back Nieuws

Een eigen bedrijfsacademie onder het dak van Châteauform’

07 maart 2011

Een gemeenschappelijke cultuur creëren, een team mobiliseren, kennis en kunde delen en persoonlijke en organisatorische groei ontwikkelen. De bedrijfsacademie van Châteauform’ is een strategische tool voor het ontwikkelen van talent of bijvoorbeeld voor het verwezenlijken van grote veranderingen binnen een organisatie.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 

Een vast programma
'De bedrijfsacademie houdt in dat (grote) organisaties die zeer regelmatig trainingen verzorgen, een vast programma bij ons organiseren. Dit betekent dat ze elke keer met verschillende mensen voor dezelfde training komen, of dat ze met dezelfde mensen verschillende trainingen organiseren. Dit kan steeds in eenzelfde locatie, maar ook in verschillende locaties (zoals kastelen, landhuizen, boerderijen, abdijen of forten) van Châteauform’, vertelt Inge Kroonenberg, die verantwoordelijk is voor de Nederlandse en Belgische klantcontacten.

Flexibiliteit en ambiance
Degenen die voor Châteauform’ gekozen hebben voor het organiseren van hun bedrijfsacademie hebben ervaren dat flexibiliteit en ambiance niet alleen zorgen voor een efficiënte manier van werken, maar ook voor een betere en intensievere communicatie tussen mensen. Dankzij de ontspannenheid, eenvoud en de bijzondere inrichting van de locatie.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 

De bedrijven
Sinds 1999 begeleidt Châteauform’ academy’s of leadership-programma’s van bedrijven, zoals Akzo Nobel, Castorama, GDF SUEZ University, Logica, L'Oréal Opérations, PricewaterhouseCoopers, Sanofi-aventis Université, Tech Data, Ufifrance Patrimoine, PPR UniverCité, Axa, Bouygues, Saint-Gobain, Société Générale…

De beste optie
‘Deze ondernemingen hebben vertrouwen in ons. Ze merken dat het opzetten van hun bedrijfscampus bij Châteauform' de beste optie is als het gaat om interne en externe communicatie, succesvolle trainingen, infrastructuur en financieel rendement. Ze kunnen er hun kantoor inrichten, hun apparatuur achterlaten tussen verschillende sessies en ons de logistieke zaken voor hun deelnemers toevertrouwen. Wij onthouden alles! Zelfs het lievelingseten, de allergieën, de wensen van kamers of andere specifieke wensen van de deelnemers. En dit is erg belangrijk, vooral als het gaat om management en/of directie trainingen,’ aldus Kroonenberg.


Focus op het verloop

Om ervoor te zorgen dat een opdrachtgever zich kan concentreren op het verloop van de bedrijfsacademie in de geest van uw bedrijfscultuur, is aan alles gedacht:

– Een selectie aan overzichtelijke en niet te grote locaties, met 40 tot 95 kamers, waaronder enkele twin-kamers. De campus kan georganiseerd worden op één of meerdere locaties.

– Gelegenheden voor werk en voor bezinning: auditoriums, breakout-zalen.

– Vergaderzalen voorzien van beamers, wifi-netwerk, interactieve schermen, breedbandinternet, kleurenprinters, kopieerapparaten (hightech) en een team dat geheel tot uw beschikking staat (‘high-touch’)

– Een ontspannen en ongecompliceerde atmosfeer die de onderlinge communicatie en de teamgeest verbetert.

– Eén enkel team dat u altijd terzijde staat, vanaf de voorbereiding tot aan de het einde van uw trainingen: een enkel aanspreekpunt voor het contract, de reservering, de logistiek en de administratie.

– Hulp bij het opstellen en het versturen van persoonlijke uitnodigingen aan de deelnemers (outsourcing van de logistieke kant van uw training)

– Reservering- en organisatorische voorwaarden op maat (jaarlijkse of meerjarige bedrijfsovereenkomst).

– Een eigen, vaste plek voor de sprekers, trainers en organisatoren van de Academy

Contact

Voor meer informatie over vergaderingen, seminars of activiteiten en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met Inge Kroonenberg via ikroonenberg@chateauform.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!