Back Back Nieuws

Edel lanceert evenementenbureau én vernieuwt Het Sieraad

09 maart 2016
In 2007 vestigde Edel het gelijknamige sfeervolle restaurant in Amsterdam West. In de afgelopen jaren is Edel Amsterdam uitgegroeid van enkel een restaurant tot een bloeiende onderneming, bestaande uit het restaurant Lokaal Edel en Edel Events; de tak die creatieve evenementen organiseert, faciliteert en creëert in Het Sieraad

Edel Amsterdam opent op woensdag 16 maart de deuren van Het Sieraad voor professionals uit de event branche. Genodigden kunnen kennis maken met de vernieuwde zalen van Het Sieraad en worden verrast door enkele showcases van Edel Events.

'onze kracht ligt in het meedenken'
‘We zijn trots op het feit dat Edel tegenwoordig meer is dan een restaurant. We staan bekend als een bruisend bedrijf en zien onszelf echt als partner; onze kracht ligt in het meedenken over een passende en creatieve invulling van zowel de locatie als de programmering. Samen met de opdrachtgever toveren we Het Sieraad om in een locatie met ongekende mogelijkheden en spektakels’, aldus Daan Rohde, Creatief Directeur van Edel Amsterdam.

Van harte welkom
Professionals uit de evenementenbranche zijn van harte uitgenodigd om op woensdag 16 maart 2016 het lanceringsevenement bij te wonen. Tussen 17:00 en 20:00 uur wordt je ontvangen met bubbels, een tour door de historie van het pand en een kennismaking met de spektakels die Edel Events in petto heeft. 

Wees welkom en laat Edel Events hier weten dat je aanwezig bent.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!