Back Back Achter de schermen

Doet die het of…

10 november 2007

Een heel belangrijk onderdeel van het New Media congres is natuurlijk de internet verbinding. Met zo’n titel, mag daar niets mee misgaan. Dus daar zijn we lekker druk mee geweest. Al snel bleek dat Taets Art Gallery de verbinding die wij nodig hebben, niet kan bieden. Op naar een externe leverancier dus.

En dan begint het gepuzzel op offertes: ‘wat zou hij nou met die technische kreet bedoelen?’ etc. Want je wil natuurlijk zeker ervan zijn dat we niet ‘down’ gaan. Maar teveel naar binnen slepen tegen een mega budget is ook niet de bedoeling…Een leuk en herkenbaar spanningsveld, volgens mij! Op 19 november zullen jullie het ervaren!

Ik merk dat dit soort zaken wel steeds bepalender worden bij de keuze voor locaties. Of standaard een snelle internet verbinding wordt aangeboden of dat je dit apart, zelf moet regelen. Dit kan namelijk best oplopen. Ik was deze week bij een project van ons; de Architecten Vakdagen in Evenmentenhal Gorinchem en daar vroegen ze doodleuk  €200,00 per internet aansluiting. Daarvan is er dus ook geen 1 verkocht aan de standhouders. Deze benadering gaat het misschien nog een tijdje redden maar uiteindelijk zal het volgens mij ‘standaard’ worden dat in alles voorzien is.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!