Back Back Nieuws

Dirty Dancing in première

12 maart 2008
De theaterproductie Dirty Dancing is afgelopen zondag in première gegaan in het Beatrix Theater Utrecht. De cast van Dirty Dancing bestaat uit 39 mensen, onder wie Martin van Bentem (Johnny Castle), Jette Carolijn van den Berg (Baby Houseman), Chris Tates (Jake Houseman) en Anouk van Nes (Marjorie Houseman) en kreeg een staande ovatie van het uitzinnige publiek. Ook de zakelijke markt kan vanaf nu van Dirty Dancing genieten. Rond de show zijn diverse nieuwe groepsarrangementen ontwikkeld.

Dirty Dancing geschreven door Eleanor Bergstein is een vorm van muziektheater die het Nederlandse publiek nog niet eerder gezien heeft. Een Nederlands gesproken show vol Latijns- Amerikaanse dans met de originele Engelstalige hits zoals ‘Hungry Eyes’, ‘Do You Love Me’ en natuurlijk het met een Oscar bekroonde '(I’ve had) The Time Of My Life’. Naast de vele bestaande hits en scènes zijn er nieuwe (dans)scènes voor de theaterproductie geschreven en bestaande nummers toegevoegd. Dirty Dancing is een muziek- en dansshow, waarbij de toeschouwer zich een gast waant in Kellerman’s Vakantieclub. De theateruitvoering van Dirty Dancing blijft daarbij wel trouw aan het verhaal van de gelijknamige film die destijds miljoenen vrouwen deed zwijmelen en de dansscholen deed vollopen. Nederland is na Australië, Nieuw-Zeeland, Engeland, Duitsland en Canada het zesde land in de wereld waar de theaterversie van Dirty Dancing te zien is.

Rond Dirty Dancing zijn er voor de zakelijke markt een aantal volledig verzorgde arrangementen ontwikkeld. Zo worden de gasten bij het All-inclusive Arrangement Kellerman’s Club Special van begin tot einde in de watten gelegd; van driegangen diner tot exclusieve give-away. Bij het gloednieuwe arrangementsconcept Dinner & Dancing kunnen de gasten zelf met de voetjes van de vloer. Dit exclusieve Diner Dansant wordt 1x in de 3 maanden gehouden na de matineevoorstelling op zondag. Uiteraard zijn er nog diverse andere arrangementen en aanvullingen mogelijk. Speciale uitnodiging voor uw gasten, workshop Latijns-Amerikaanse dans, bijzonder vervoer naar het theater; het kan allemaal worden verzorgd door Joop van den Ende Theaterarrangementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!