Back Back Nieuws

Desirée Kronenberg operationeel manager Spant!

20 juni 2007
Desirée Kronenberg zal Maarten Fluit als operationeel manager opvolgen bij Spant!. Kronenberg neemt artistieke en organisatorische ervaring mee die zij heeft opgedaan bij onder andere Jaarbeurs Utrecht, Ahoy’ en Wentink Events. Vanaf 1 juni is zij al regelmatig in Spant! voor overdracht van werkzaamheden en vanaf 1 september vervult zij de functie van operationeel manager fulltime.

 

Kronenberg wordt kwalitatief en kwantitatief verantwoordelijk voor de operationele afdelingen publieksservice, theaterrestaurant, keuken, technische dienst, kassa en schoonmaak.

 

De nieuwe operationeel manager van Spant! over haar nieuwe job; “Het is een locatie die weer volop in ontwikkeling is, en ik zie het als een uitdaging om daar met het al bestaande team verder aan mee te mogen bouwen.”

 

Naast Kronenberg heeft Gerlinde Vreugdenhil ook een plek binnen Spant! veroverd. Na bijna vijf maanden stage bij Spant! op de afdeling congressen en evenementen, is Vreugdenhil in dienst getreden als coördinator zakelijke evenementen. Tijdens haar afstudeerstage in het kader van haar opleiding aan de Hoge Hotelschool viel Gerlinde op door haar enthousiasme en gastvriendelijke instelling.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!